Levering

Vi sender med DAO og PostNord, du modtager en email/sms med tracking nummer, så du kan spore din pakke.


Vi sender din vare så hurtigt vi kan, i løbet af et par dage og maksimal 5 dage.(95 % af alle ordrer sendes samme dag vi har modtaget pengene.)
Har du ikke modtaget din varer indenfor 10 hverdage :-( så ring eller skriv til Bongland).

NB: Modtager du ingen ordrebekræftelse efter du har bestilt, så check venligst dit spam eller phising filter, emailen fra os kan være havnet der.

NB: Stadig ingen ordrebekræftelse? du kan have skrevet din emailadresse forkert, prøv at lave en ny ordre med den korrekte email adresse.

 
Kundeservice

Vi yder den bedste service, vi er til for kunden, så er der problemer af nogen art med produkter fra Bongland, så kontakt os på info@bongland.dk og vi vil bestræbe os på at svare dig indenfor 24 timer

 

  Betaling

Du kan betale til konto nr. 6856 0000123462 Fynske bank 
Husk at skrive ordre nummer. (du har fået en ordre bekræftelse på email, check den og betal så via din netbank.(Betaler du fra udlandet brug: DK46856 0000123462 swift:VESBDK22)Som noget helt nyt kan vi tilbyde betaling igennem Viabill, brug Viabill som et kreditkort til betaling, eller del din betaling op i små bidder. læs om deres betingelser her: http://www.viabill.com/terms

         
               Værd at vide: hos Bongland har vi ingen gebyrer ved betaling.

 

  Diskretion

Vi sender din pakke i fuld diskretion, afsenderen er B.A.L invest, så ved du din pakke er fra Bongland.dk
 

  Returvare

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Bongland, skal påberåbes
i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og
på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdageren fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Bongland.

 

Fortrydelsesret

Bongland yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger,der er forbundet med at returnere varen.

 

 Garanti

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Bongland har stillet dig i udsigt

På vægte har vi sat en begrænset holdbarhed på 14 dage, det betyder at skal vi efter 14 dage sende den retur til vores leverandør, skal vi have din garanti skriftligt for at den ikke har været brugt til narkotika.

Herunder gældende, at der tages forbehold for skader sket ved slag og fugt og lignende, altså ved fejlbehandling frafalder garanti og reklamations retten.

Generelt gælder, der tages forbehold for trykfejl, tastefejl, og udsolgte
varer.

 
 

 

  Vi gør opmærksom på at man skal være mindst 18 år for at at handle på Bongland.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Nyheder

Nyheder og Tilbud September 2018
05/09 2018 kl. 12:05

TOP 10 produktliste